maanantai 19. helmikuuta 2018

Toiveita on!


Ja näin tasan 4 viikkoa Ansan astutuksen jälkeen onnistui Ansan tyttären Wiin astutus! 
Olen niin tyytyväinen jo näistä onnistumisista, niiden useiden epäonnen vuosien jälkeen jolloin oli syitä tai toisia miksi ei onnistuttu. Olin jo henkisesti käynyt läpi kasvattamisen lopettamisen ja tyytynyt siihen, ei se kuitenkaan ole koko elämä. 
Toki ei vielä tiedetä tuleeko edes pentuja mutta onhan tämä nyt aika hienoa silti :-)

Nova, Nappulavaaran Syypää Sun Hymyyn tuli meille viettämään viikonloppua kun näytti siltä että niille päiville Wiin tärpit aika varmasti osuisivat ja Novan omistajan työkuvioiden puolesta oli helpointa niin. Olihan se kiva saada viettää Novan kanssa enemmänkin aikaa ja tutustua siihen paremmin. Ja ai että mä tykkään siitä koirasta! Ei mitään ongelmia lähteä vieraan matkaan, kotiutui meille heti ja tiesi paikkansa laumassa. Leikki mun kanssa, oli reipas ja huoleton, lenkit sujui hyvin. Yöllä vähän piti piippailla ihanan tuoksuisen tytön perään jonka hajut olivat meille ilmeisesti jääneet leijailemaan.
Sunnuntaina sitten olikin hyvä päivä, kaikki sujui helposti, tämä oli Novan toinen astuminen ja hienoa kun on uros joka tietää mitä tehdä ja vielä haluakin siihen.

Nyt me jäädään sitten odottelemaan. Hyvällä tuurilla erittäin vilkas kevät ja alkukesä tiedossa!

Kiitos Saaralle :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvin menee!